Integritetspolicy

GDPR 2018

Den 25 maj 2018 börjar den nya lagen om lagring av personuppgifter. Vi på Green Landscaping Holding AB värnar om din integritet och följer självklart den nya lagen.

Varför samlar Green Landscaping Holding AB in personuppgifter?

Koncernen och våra bolag samlar endast in nödvändiga personuppgifter för att fullfölja myndighetskrav samt kunna tillhandahålla våra tjänster mot våra kunder.

Exempel på personuppgifter vi behandlar för detta syfte är (företagsnamn, kontaktperson, mailadress och telefonnummer)

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Registrering

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Hur länge sparas uppgifterna?

Dina personuppgifter sparas så länge som det finns ett behov att fullfölja det avtal och eller garantier som avtalats vilket varierar beroende på produkt och tjänst. Vi kan dock spara vissa uppgifter längre om det skulle behövas för att följa andra lagkrav som till exempel bokföringslagen.

Cookie-filer

Genom att acceptera cookies på vår webbplats så tillåter du att vi samlar anonym data som används för besökaranalys och statistik.

Två olika cookies används för att särskilja dig från övriga besökare, dessa sparas på din dator i upp till två år, respektive 30 minuter.

Två olika cookies används för att avgöra om du avslutar eller påbörjar ett nytt besök på vår hemsida, dessa sparas på din dator i upp till 30 minuter.

En cookie används för att spara information om vilken källa, eller kampanj, som förde dig till vår hemsida, denna sparas på din dator i upp till 6 månader.

I vissa fall sparas även cookie som innehåller din skärmstorlek, denna kan användas för att leverera innehåll som är optimerat för just din miljö.

Om du skulle göra ett språkval på sidan, så kan detta val sparas. Detta görs så att du ska slippa göra samma val igen.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar din data med

Vi delar endast ut dina personuppgifter till våra underleverantörer som arbetar på uppdrag av oss för att utföra våra tjänster samt myndigheter för att fullfölja de rättsliga förpliktelser alla verksamheter måste förhålla sig till.

För att säkerställa att mail som skickas, som resultat av formulärinlägg, kommer fram till mottagaren så använder vi oss av tjänsten Sendgrid. Samtlig information du anger i formulär på vår hemsidan kan komma att hanteras av Sendgrid.
Däremot sparas endast data som är nödvändig för åtgärd i fallet att mail inte skulle gå fram.
Denna information är: mottagarens e-post, din e-post (om angiven), samt i vissa fall en generisk beskrivning på typen av formulär (exempelvis kontaktforumlär, länkdelning eller offertförfrågan). Denna information sparas normalt i 30 dagar, och max 90 dagar i fallet att ett mail ej skulle gått fram.

Cookies-filer som används för besökaranalys skapas av Google Analytics, och delas därmed med denna tjänst.

Vilka rättigheter du har över dina data

För att kunna kontrollera att dina personuppgifter behandlas korrekt har du rätt att få ett registerutdrag. Du kan även be om radering eller invända mot vår behandling (exempelvis om någon av de uppgifter vi har om dig är felaktig). Vi har rätt att neka din begäran om vi på grund av lagkrav eller liknande är förhindrade att radera eller ändra uppgifter.

Vi skyddar dina uppgifter

Vi har vidtagit de säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering. Vi arbetar löpande med att uppdatera våra säkerhetsåtgärder och rutiner för att säkra din integritet.

Vart vi skickar dina uppgifter

Formulärinlägg från besökare kan komma att kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.
Syftet med detta är att filtrera bort inlägg skapade av spambottar, dessa typer av tjänster sparar ingen information.

Kontaktinformation

Har du några frågor om hur vi hanterar personuppgifter, begära registerutdrag, göra en rättelse, radera eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Beskriv tydligt i mejlet vad du önskar.

Mail till:
Green Landscaping: @
Jacksons Trädvård: @
JE Mark & Anläggningsteknik: @
Björnentrepenad: @
GML Sport: @
Tranemo Trädgårdstjänst: @
Jordelit: @

Våra verksamheter

Ett växande företag!

Green Landscaping Group har ett antal verksamheter i hela landet och växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv.

Dotterbolag

Prenumerera på nyheter från Green