green-wide-4.7b224ccb

Ledarkriterier

Ledarkriterier

Ledarkriterier

MOD

Mod är att vara närvarande, att vara tydlig och att våga ta de beslut som krävs för att nå vår vision, strategi och mål. Som chef och ledare är jag transparant, ärlig, inlyssnande och vågar fatta de beslut som krävs för att vi ska nå resultat. Jag erkänner när jag gör fel och förstår att alla kan göra fel även om ambitionen var att göra rätt. Det skapar förutsättning för utveckling, initiativkraft och engagemang.

FÖREBILD

Som chef och ledare är jag alltid en representant för Green Landscaping och tar ansvar för och visar omtanke till mina kollegor. Laget går före jaget och mitt uppdrag som chef och ledare är att skapa förutsättningar för andra att lyckas och visa vägen till att nå våra mål.

ENGAGEMANG

Engagemang är att bry sig. Vara nära verksamheten som ledare, vara lyhörd och lyssna på vad mina kollegor har att säga och hur de tänker. Jag deltar och visar ödmjukhet tillsammans med mina kollegor när vi löser uppgiften och når våra mål.

MÅLFOKUS

Att vara målfokuserad är att vara affärsmässig. Som chef och ledare i Green Landscaping är jag uthållig, strukturerad och har en tydlig plan för hur vi gemensamt når resultat. Jag är tydlig i min målformulering, jag vågar prova innovativa lösningar och vågar vinna.

INTEGRITET

Som chef och ledare är jag självständig och håller på min integritet. Min integritet visar sig genom att jag är ärlig, sammanhållen och konsekvent. Jag vågar ta plats och är konstruktivt utmanande.

 

Våra verksamheter

Ett växande företag!

Green Landscaping Group har ett antal verksamheter i hela landet och växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv.

Dotterbolag

Prenumerera på nyheter från Green